Δευτέρα , 11 Δεκέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Pantene Pro-V, Δύναμη & Λάμψη για Βαμμένα Μαλλιά

Pantene Pro-V, Δύναμη & Λάμψη για Βαμμένα Μαλλιά

Ποια γυναίκα δεν έχει νιώσει χαρά και βαθιά ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι τα μαλλιά της είναι στα καλύτερα τους; Ειδικά όταν τα βάφει. Η αίσθηση των φρεσκοβαμμένων είναι μοναδική! Όμως, καθώς το χρώμα αρχίζει να ξεθωριάζει και τα μαλλιά δείχνουν λιγότερα λαμπερά, αρχίζει να υποχωρεί και η χαρά.

Οι βαφές θεωρούνται ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία ομορφιάς. Καλύπτουν τα γκρίζα, ενισχύουν τη φυσική απόχρωση, μεταμορφώνουν την εμφάνιση. Όμως, από την άλλη μεριά, απομακρύνουν την εξωτερική και αδιάβροχη στοιβάδα της τρίχας καθιστώντας την λιγότερη ανθεκτική στη φθορά και στο σπάσιμο, την κάνουν άγρια και επιρρεπή στο φριζάρισμα με αποτέλεσμα να χάνει και τη λάμψη της.

Τρεις είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη λάμψη των μαλλιών: η υγεία και πόσο λεία είναι η επιφάνεια τους, οι βαφές και αν οι τρίχες είναι ευθυγραμμισμένες τακτικά η μία δίπλα στην άλλη.

Οι επιστήμονες του Pantene Pro-V Hair Research Institute, μετά από εκτεταμένες μελέτες και μετρήσεις για την αξιολόγηση της λάμψης και της δύναμης των βαμμένων μαλλιών ώστε να προσφέρουν το καλύτερο, παρουσιάζουν τη νέα σειρά Pantene Pro-V, Δύναμη & Λάμψη με τέσσερα προϊόντα.

Σαμπουάν. Χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων, περιέχει ένα ισχυρά φορτισμένο κατιονικό πολυμέρες που βοηθάει στην πρόληψη πρωτεϊνών, στην επανόρθωση της τρίχας και στη βελτίωση της εμφάνισης.

Κοντίσιονερ. Χάρη στην παραπάνω τεχνολογία και σ’ ένα ειδικό σωματίδιο που ονομάζεται Ζυγός, επαναφέρει την ισορροπία της τρίχας και συμβάλλει στο να γίνει η τρίχα λιγότερο πορώδης και πιο δυνατή.

Αμπούλες Επανόρθωσης. Σε μορφή ελαφριάς κρέμας, παρέχουν μέσα σε 1 λεπτό άμεση δράση στις φθαρμένες και εκτεθειμένες περιοχές στην επιφάνεια των μαλλιών, κάνοντας τα και πιο ευκολοχτένιστα.

Ορός λάμψης. Σε συμπυκνωμένη μορφή με περισσότερο από 90% ενεργά συστατικά, προσφέρει ένα προστατευτικό στρώμα διαφυλάσσοντας και την ισορροπία της φυσικής υγρασίας στα μαλλιά.

Δείτε επίσης

Urban Decay, Vice Metal Meets Matte Lipstick Palette, για τις γυναίκες που λατρεύουν τα κραγιόν

Αν τα κραγιόν είναι η αδυναμία σας...