Σάββατο , 25 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Nuxe, Nuxellence ®Jeunesse για την επαναφόρτιση του δέρματος

Nuxe, Nuxellence ®Jeunesse για την επαναφόρτιση του δέρματος

Καθημερινά το δέρμα μας υποφέρει από εξωτερικές επιθέσεις όπως οι ρύποι, η ηλιακή ακτινοβολία κ.α που κλέβουν τη νεανική του εμφάνιση προκαλώντας βλάβες στα κύτταρα και πιο συγκεκριμένα στο μιτοχόνδριο DNA που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Για να θυμηθούμε λίγο από βιολογία, τα μιτοχόνδρια είναι οργανίδια στα οποία παράγεται η ενέργεια που είναι απαραίτητη για τη ζωή του κυττάρου. Για αυτό και αποκαλούνται συχνά «εργοστάσια του κυττάρου». Όταν η παραγωγή ενέργειας είναι χαμηλή, τότε τα κύτταρα λειτουργούν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα βέλτιστα δυνατά.

Η Nuxe, βασισμένη στη μεγάλη της εξειδίκευση στα βότανα και στα φυτά και σε πολλά χρόνια εφαρμοσμένης έρευνας και μελέτης, ξεχώρισε τα εκχυλίσματα τριών λουλουδιών, την πασιφλώρα, την ανχούσα και την παπαρούνα και απέδειξε τις εξαιρετικές ιδιότητες τους στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNΑ. Και για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα τους, τα συνδύασε με τα καλύτερα της πατενταρισμένα ενεργά συστατικά όπως καλέντουλα, αροκάρια, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, κόκκους κακάο, φύλλα γαλάγκης και ελιάς τα οποία συμβάλλουν στην καλή εμφάνιση του δέρματος.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει την Nuxellence ®Jeunesse, την πρώτη λεπτόρευστη Κρέμα Νεότητας και Λάμψης που λειτουργεί σαν φυτική μπαταρία για το δέρμα. Μία με δύο δόσεις πρωί ή/και βράδυ αρκούν για να προσφέρουν στην επιδερμίδα την αντιγηραντική φροντίδα που χρειάζεται. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, φοριέται μόνη της αλλά και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα περιποίησης όπως μία κρέμα θρέψης αν το δέρμα είναι πολύ ξηρό, που μαζί με το λεπτό άρωμα της δίνουν μία ακόμα αξία.

Δείτε επίσης

Valmont, L’Elixir des Glaciers, Essence of Bees ένας συνδυασμός φύσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη γίνονται τα τρία συστατικά της νέας συλλογής…