Σάββατο , 25 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / L’ Oréal Paris, Skin Perfection™ για την τελειοποίηση της επιδερμίδας

L’ Oréal Paris, Skin Perfection™ για την τελειοποίηση της επιδερμίδας

Τρεις διαστάσεις βοηθούν στη μέτρηση της ποιότητας της επιδερμίδας: οι πόροι, η υφή και ο τόνος. Είναι αυτές που προσδίδουν την αψεγάδιαστη όψη, το απαλό άγγιγμα και την ομοιομορφία, ώστε ακόμα και αν την παρατηρήσετε από πολύ κοντά να μιλήσετε για τα

«εικονοστοιχεία ή pixels» της επιδερμίδας. Τα πολύ μικρά στοιχεία, σαν ψηφίδες μίας εικόνας που δίνουν τις πληροφορίες για αυτή την εικόνα. Αυτή τη λέξη χρησιμοποιεί η L’ Oréal Paris για να περιγράψει την τεχνολογία “pixel perfect” η οποία βασίζεται στο LR2412 ένα ισχυρό διορθωτικό μόριο αποτέλεσμα δεκάχρονης έρευνας που έχει την ικανότητα να διαχέεται σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας στοχεύοντας στη βελτίωση λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού και της δομής των κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας, στο Perline-P ένα φυτικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ολιγοσακχαρίτη που ελαττώνει το μέγεθος των πόρων και λειαίνει το ανάγλυφο και ενός καταπραϋντικού ενεργού συστατικού που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και τις φλεγμονές και ελέγχει την ερυθρότητα.

Η σειρά Skin Perfection™ περιλαμβάνει: τον Ορό που τελειοποιεί την υφή και συσφίγγει τους πόρους, την Ενυδατική Κρέμα Διόρθωσης που λειαίνει τους πόρους και την υφή, το Magic Touch Instant Blur που δρα σαν φιλμ για να κρύψει κάθε ατέλεια και την BB Cream 5 σε 1 που διορθώνει τις κοκκινίλες χαρίζοντας ένα φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο.

Τέσσερα προϊόντα για να μην υπάρξουν άλλες άσχημες μέρες για την επιδερμίδα σας.

Δείτε επίσης

Valmont, L’Elixir des Glaciers, Essence of Bees ένας συνδυασμός φύσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη γίνονται τα τρία συστατικά της νέας συλλογής…