Αρχική / Looking Well / L’ Oréal Paris, False Lash Wings για βλεφαρίδες σαν τα φτερά της πεταλούδας

L’ Oréal Paris, False Lash Wings για βλεφαρίδες σαν τα φτερά της πεταλούδας

Με έμπνευση τις πιο ποιητικές και αέρινες ψεύτικες βλεφαρίδες που θυμίζουν τα φτερά μιας πεταλούδας και χάρη στις τελευταίες καινοτομίες, για πρώτη φορά μία μάσκαρα δίνει τέτοια εντυπωσιακά αποτελέσματα ώστε όταν την εφαρμόζετε το βλέμμα σας να ανοίγει όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το ασύμμετρο βουρτσάκι που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και βελτιστοποιεί την ποιότητα και την ακρίβεια. Δεν είναι συμπαγές αλλά αποτελείται από δύο σειρές ακιδών και είναι ειδικά σχεδιασμένο σ’ ένα εργονομικό, πρωτοποριακό σχήμα που ακολουθεί τη γραμμή των βλεφαρίδων από γωνία σε γωνία, διαχωρίζει από τη ρίζα προς την άκρη δίνοντας έμφαση σε κάθε μία ξεχωριστά αναδεικνύοντας ακόμα και αυτές που βρίσκονται στην εξωτερική άκρη. Οι βλεφαρίδες «ξεδιπλώνονται» και το βλέμμα ανοίγει, ακριβώς όπως τα φτερά μιας πεταλούδας , προσφέροντας εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Και για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το βλέμμα, η L’ Oréal Paris δημιούργησε δύο νέα αίλαινερ. Το Super Liner blackbluster σε μορφή μαρκαδόρου για να δώσει εύκολα, γρήγορα και απλά, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και το Eye Liner Silkissime για τέλεια ακρίβεια.

Tip: για να δημιουργήσετε το look «αγνή χρυσαλλίδα», ο Δημήτρης Γιαννέτς, make up artist της L’ Oréal Paris, συμβουλεύει να εφαρμόζετε τη μάσκαρα τοποθετώντας το βουρτσάκι στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων και περιστρέφοντάς το ελαφρώς, από κάτω προς τα πάνω, χωρίς να επιμείνετε στις άκρες.

Η μάσκαρα πρέπει να τοποθετείται ακριβώς στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Είναι σημαντικό να μην βαραίνετε τις άκρες, ώστε να δημιουργήσετε ένα ανάλαφρο, αιθέριο ύφος.

Για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το βλέμμα σας, εφαρμόστε τη μάσκαρα και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, χωρίς όμως να επιμείνετε.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με το συγκεκριμένο look, μην βάψετε τα βλέφαρά σας, ώστε να τονίσετε ακόμα περισσότερο τις εντυπωσιακές σας βλεφαρίδες.

Δείτε επίσης

Radiant professional make up, Face & Shape Palette

Nέα παλέτα ρουζ 3 σε 1 από την Radiant professional για να αναδείξετε την ομορφιά σας…