Σάββατο , 25 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Korres, Μαύρη Πεύκη serum ολικής αναδόμησης

Korres, Μαύρη Πεύκη serum ολικής αναδόμησης

Παρατηρείτε τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σας. Ρυτίδες, χαλάρωση και αλλοίωση του περιγράμματος, τραχύτητα. Γνωρίζετε ότι όσο περνούν τα χρόνια δεν μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση τους, όμως ξέρετε τι φανερώνουν βαθύτερα αυτά τα σημάδια; Σε σημαντικό βαθμό, αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του συνδετικού ιστού ο οποίος αποτελείται από ίνες πρωτεϊνών όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη που εξασφαλίζουν τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα, την αντοχή και τη σωστή ενυδάτωση. Όσο μειώνεται η σύνθεση νέων πρωτεϊνών αλλά και η αποδόμηση μέρους αυτών από τις μεταλλοπρωτεινάσες- συγκεκριμένων ενζύμων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη φυσιολογία του δέρματος, τόσο αλλοιώνεται η δομή του και τα σημάδια γίνονται πιο εμφανείς.

Το Εργαστήριο Έρευνας Κορρές σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιολογίας/ Εργαστήριο Κυτταρικού Πολλαπλασιασμού & Γήρανσης του Εθνικού Κέντρου Ερευνών, μελέτησε τη δράση ισχυρών αντιοξειδωτικών πολυφαινολών και ανάμεσα στις ουσίες βρέθηκε ότι η πολυφαινόλη από μαύρη πεύκη (επιγαλλοκατεχίνη) παρουσίασε τη βέλτιστη δράση στην αναστολή διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη προστασία του συνδετικού ιστού. Έδειξε επίσης ότι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και εξαιρετικές αμυντικές ικανότητες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Πάνω σε αυτά τα αποτελέσματα βασίστηκε η δημιουργία της συσφιγκτικής και αντιρυτιδικής σειράς Μαύρη Πεύκη .

Τώρα η σειρά επεκτείνεται με το νέο serum ολικής αναδόμησης. Χάρη στη συνεργεία εξειδικευμένων φυσικών, δραστικών συστατικών, προσφέρει επιπλέον ανόρθωση, επαναφορά του όγκου και δράση κατά των κηλίδων, κλινικά αποδειγμένες καθιστώντας το ένα πανίσχυρο όπλο.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Δείτε επίσης

Valmont, L’Elixir des Glaciers, Essence of Bees ένας συνδυασμός φύσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη γίνονται τα τρία συστατικά της νέας συλλογής…