Δευτέρα , 20 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Exelia, μία νέα ελληνική σειρά ομορφιάς κάνει την είσοδο της

Exelia, μία νέα ελληνική σειρά ομορφιάς κάνει την είσοδο της

Γεννήθηκε στην Ελλάδα και φέρνει πίσω της ένα μεγάλο όνομα. Την εταιρία Cana που δημιουργήθηκε το 1928 από τον Κώστα Κανάρογλου. Τα πρώτα προϊόντα ομορφιάς που έφτιαξε – που σίγουρα η γιαγιά μας θα είχε στο μπουντουάρ της- ήταν η Ροδαλίνη Χιών και η πούδρα Ρέα «διά να φαίνεσθε ωραία».

Σήμερα, σχεδόν μετά από έναν αιώνα, δημιουργεί την Exelia, μία σειρά καλλυντικών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας,. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, το ελαιόλαδο είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει καθώς προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας που συμβάλλουν σημαντικά στη γήρανση και στην απώλεια λάμψης της επιδερμίδας.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε η ανάπτυξη και παραγωγή των προϊόντων να μην είναι δερματολογικά ελεγμένη χωρίς αλλεργιογόνα και πάραμπενς και να μην τηρεί αυστηρά τους κανονισμούς και τους εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Exelia εκτός από τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, θέλει να μας υπενθυμίζει να φροντίζουμε και την υγεία μας. Γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές, τρείς παθήσεις που απειλούν την υγεία των γυναικών. Επιπλέον, ενισχύει με 1 ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. Γιατί δεν αρκεί ένα ωραίο πρόσωπο για να είμαστε όμορφοι άνθρωποι.

Η σειρά αποτελείται από 13 προϊόντα. Αναζητήστε την στα φαρμακεία

Δείτε επίσης

Michael Kors, Sexy Ruby, ένα άρωμα εμπνευσμένο από το μαγνητικό ρουμπίνι.

Θηλυκότητα, πολυτέλεια, τόλμη και αποπλάνηση αποπνέει το καινούριο άρωμα...