Δευτέρα , 11 Δεκέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / bioten, Genovate ιδανική για τις ηλικίες 35-45

bioten, Genovate ιδανική για τις ηλικίες 35-45

Είναι γνωστό ότι διάφοροι βλαπτικοί παράγοντες, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η ρύπανση, το στρες, η μη ισορροπημένη διατροφή, μπορούν να διαταράξουν τις κυτταρικές λειτουργίες και να οδηγήσουν στη γήρανση και στην απώλεια της λάμψης και της νεανικής όψης του δέρματος. Για να προφυλάξετε την επιδερμίδα σας από αυτούς τους βλαπτικούς παράγοντες και να διατηρήσετε τη ζωντάνια της, χρειάζεται να την προστατέψετε και συγχρόνως να διεγείρετε τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς. Η νέα σειρά περιποίησης Genovate της bioten όπως φανερώνει και το όνομα της, δημιουργήθηκε για να παρατείνει τη νεότητα της επιδερμίδας. Βασισμένη στο resistem™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia το οποίο διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος δρα σε 3 επίπεδα:

Στην αποβολή των τοξινών χάρη στην ενεργοποίηση του πρωτεασώματος που βοηθάει στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών από τα κύτταρα, στην επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων διατηρώντας τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα τους και στην αναγέννηση των ιστών παρέχοντας συνεχή ανανέωση.

Η σειρά Genovate Αντιγήρανσης & Ανανέωσης είναι ολοκληρωμένη παρέχοντας Κρέμα Ημέρας με SPF 15, Κρέμα Νύχτας, Serum Εντατικής Ανανέωσης και Serum Ματιών

Δείτε επίσης

Urban Decay, Vice Metal Meets Matte Lipstick Palette, για τις γυναίκες που λατρεύουν τα κραγιόν

Αν τα κραγιόν είναι η αδυναμία σας...