Αρχική / Looking Well / Aveeno, Ultra Calming η νέα σειρά για δέρματα με ευαισθησίες

Aveeno, Ultra Calming η νέα σειρά για δέρματα με ευαισθησίες

 

Γνωρίζετε ότι περίπου το 40% των γυναικών θεωρεί πως έχει ευαίσθητο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα; Εκτός από τους φυσιολογικούς εξωτερικούς παράγοντες, η έκθεση σε διάφορους χημικούς και η επίδραση από ψυχολογικούς συμβάλλουν για την εκδήλωση ευαισθησίας με χαρακτηριστικά σημάδια την εμφάνιση ερυθρότητας, ξηρότητας, ξεφλουδίσματος και τραχύτητας.

Ανάμεσα στις εταιρίες φυσικών καλλυντικών, η Aveeno ξεχωρίζει για τη βρώμη που χρησιμοποιεί ως κύριο συστατικό στις συνθέσεις των προϊόντων της. Πιο συγκεκριμένα, το κολλοειδές βρώμης είναι ένα πολυπαραγοντικό και σύστημα φυσικών συστατικών που μοιάζει στη λειτουργία με ένα φυσικό μικροσπόγγο που προστατεύει το υδρολοπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Ένα άλλο φυσικό συστατικό που χαρακτηρίζει τις συνθέσεις της, είναι το feverfew, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του χαμομηλιού και είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητες του. Η συγκομιδή του γίνεται μόνο από οργανικές καλλιέργειες και με ειδική επεξεργασία απομακρύνονται οι αλλεργιογόνοι παράγοντες, καθιστώντας το κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρόνοι και τα κονδύλια που χρειάζονται για να αποδειχτεί επιστημονικά η αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι εφάμιλλα αυτών που απαιτούνται για την παραγωγή φαρμάκου.

Η σειρά περιλαμβάνει: την Aveeno Ultra Calming Daily Recovery Cream η οποία περιέχει επιπλέον γλυκερίνη και πανθενόλη και τηνAveeno Ultra Calming Anti-redness Cream με SPF 20 που περιέχει γλυκερίνη και βούτυρο καριτέ καθιστώντας την ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα με ερυθρότητα και μετά από μη παρεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις όπως λέιζερ ή πήλινγκ.

Δεν περιέχουν άρωμα και parabens.

 

Δείτε επίσης

Radiant professional make up, Face & Shape Palette

Nέα παλέτα ρουζ 3 σε 1 από την Radiant professional για να αναδείξετε την ομορφιά σας…