Σάββατο , 25 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Anassa Organics, για ανάσες απόλαυσης και ευεξίας

Anassa Organics, για ανάσες απόλαυσης και ευεξίας

Η κρίση κάνει μερικούς ανθρώπους να είναι πιο δημιουργικοί; Η απάντηση είναι ναι για τις δύο φίλες και συνεργάτιδες Αφροδίτη Φλώρου και Γιάννα Ματθαίου.  Και από τους τέσσερις τοίχους των γραφείων, βρέθηκαν στην ελληνική ύπαιθρο για να επιλέξουν τα αρωματικά φυτά με τα οποία θα υλοποιούσαν την ιδέα που είχαν. Να φτιάξουν μία σειρά ροφημάτων βιολογικής καλλιέργειας . Ξεχώρισαν το τσάι του βουνού, τη μέντα, το χαμομήλι, το άγριο τριαντάφυλλο και  τη λουΐζα, τα πέντε από τα πιο γνωστά αρωματικά φυτά του τόπου μας που διακρίνονται για τα οφέλη τους, έδωσαν  το όνομα “Anassa Organics” που συμβολίζει τη μητέρα φύση και  με τη συνεργασία ειδικών, ξεκίνησαν το εγχείρημα τους.  Τα φυτά προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς, αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η συσκευασία τους. Το μεταλλικό κουτί με απεικονίσεις πλασμάτων της ελληνικής μυθολογίας που παραπέμπουν σε ιδιαίτερα επωφελή γνωρίσματα, το οποίο προστατεύει και συντηρεί τα πολύτιμα βότανα ώστε να διατηρούν ανέπαφα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και τις ευεργετικές ιδιότητες τους. Κάθε συσκευασία περιέχει ειδικά βιοδιασπώμενα φίλτρα και ξύλινα στηρίγματα που βοηθούν στη εκχύλιση των αρωματικών φυτών στο ζεστό νερό, κάνοντας την ετοιμασία του ροφήματος μία μοναδική ιεροτελεστία.

Και ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής,  μπορείτε να απολαύσετε το pure symmetry,  το pure defense,  το pure happiness,  το pure youth ή το pure peace.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα:, ΑΒ Βασιλόπουλος/ Delicatessen, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Θεοχαράκη, It, Not just greek food salad και Degustation στην Αθήνα, Ηπειρώτισσα στη Βούλα, Carelab by Attica City Link στη Γλυφάδα,  Mediterranean Cosmos στη Θες/νίκη και Hellenic Duty Free.

Δείτε επίσης

Valmont, L’Elixir des Glaciers, Essence of Bees ένας συνδυασμός φύσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη γίνονται τα τρία συστατικά της νέας συλλογής…