Κορρές, The March Ribbon, για τη γήρανση της επιδερμίδας

 

Μία από τις τρεις βασικές φροντίδες για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας είναι η αντηλιακή προστασία. Θέλετε να μάθετε και περισσότερα;

  • Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης – πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, αφυδάτωση.
  • 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
  • 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
  • 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
  • 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά – είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
  • Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο – ανακλαστικές επιφάνειες όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο διπλασιάζουν την αρνητική επίδρασή τους.
  • 15’ έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

Ο «Μάρτης», το  βραχιολάκι πλεγμένο με άσπρες και κόκκινες κλωστές, θυμίζει την ανάγκη προστασίας από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης που είναι και ο πιο επικίνδυνος. Πλέον, όμως, ο «Μάρτης» δεν αρκεί. Όπως δεν είναι αρκετό και ένα απλό αντηλιακό για να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή. Έτσι, η Κορρές έκανε τον παραδοσιακό «Μάρτη» άσπρη και κόκκινη κορδέλα και την ονόμασε «The March Ribbon» για να μεταφέρει το μήνυμα #stopsunageing.

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της Κορρές με SPF 30 και 50, παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Τι κάνει
Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB, αντιρυτιδική δράση, προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων και ενυδάτωση. Η tinted (με χρώμα) εκδοχή με φυσικές χρωστικές, προσθέτει στη λίστα και την ομοιόμορφη όψη.
Ποια είναι τα κύρια συστατικά της
Ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται στην αξιοποίηση 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές ουσίες, τα οποία προστατεύουν από τη φωτογήρανση. Το εκχύλισμα Curcuma Longa που ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Το εκχύλισμα Garden Cress και οι ισοφλαβόνες Σόγιας που μειώνουν την εμφάνιση πανάδων, ρυθμίζουν την έκκριση των χρωστικών, προσφέρουν λάμψη και ομοιόμορφο τόνο, ενυδατώνουν και απαλύνουν τις ρυτίδες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος στο www.stopsunageing.com